maandag 7 april 2014

De Buurtboekenkast!Dorpsacademie Mus & Muzen bestaat 5 jaar en bij een feest horen cadeautjes, dus daarom geven wij Wilnis en omstreken de Buurtboekenkast! Iedereen kan een boek uit de kast uitzoeken, of lenen of juist een boek doneren. Een lekkere roman, een kunstboek, een spannende thriller, Pinkeltje of een mooi stripboek. In goede staat natuurlijk, echt bedoeld om een ander blij te maken. Dorpsacademie Mus & Muzen bedankt Wilnis en omstreken voor alle liefde, hartelijkheid en steun door de jaren heen. De Buurtboekenkast en Dorpsacademie Mus & Muzen hadden niet kunnen bestaan zonder Piotr de Haan van de Swarte Schuur. http://meubelmakerijdeswarteschuur.blogspot.nl/
Nog zo'n mooi cadeau is de KleurT'op, dag van het Optimisme & het Creatief Geluk op 28 juni, tevens re√ľnie van alle leerlingen door de jaren heen. Ook van Atelier Mus & Muzen dus.
Verder komt er een grote kunstwedstrijd voor 0-12 jaar en 12- 22 jaar. Info volgt snel. Houd deze site en www.facebook.com/Dorpsacademie in de gaten.

Geen opmerkingen: