woensdag 4 oktober 2017

Dorpsacademie verzorgt de herfstworkshops bij NME-centrum De WoudreusKom naar ‘Kunstatelier De Woudreus’ in de herfstvakantie!
In de herfstvakantie kun je iets leuks komen doen in NME-Centrum De Woudreus. Kunstenares Jenneke van Wijngaarden en Roos Mattijsen van Dorpsacademie Mus en Muzen bouwen hun kunstatelier op in De Woudreus en bieden daar diverse workshops aan. Kinderen vanaf 6 jaar (en hun volwassen begeleiders) kunnen komen dieren schilderen en/of een torentuintje maken.
Dieren schilderen is heel leuk, alleen zitten ze nooit stil! Gelukkig kunnen de cursisten in de herfstvakantie een dier kiezen uit de collectie opgezette dieren van De Woudreus. Zo kunnen de dieren helemaal rondom bestudeerd worden om ze vervolgens na te tekenen en te schilderen.
Tijdens de workshop Torentuintje maken wordt een oude, kapotte bloempot getransformeerd met scherven, plantjes en andere verassende dingen tot een prachtig miniwereldje. Een kunstwerk waar je voor moet zorgen door het water te geven maar waar je nog heel lang plezier van blijft houden. 
Deze unieke workshops zijn ook voor volwassenen leuk, daarom zijn (groot)ouders of begeleiders van de kinderen ook van harte welkom zich in te schijven en aan een eigen project te werken. Het is ook mogelijk een hele dag te komen en ‘over te blijven’ op De Woudreus.
Het hele programma is te vinden op www.dewoudreus.nl onder de knop activiteiten. Aanmelden verplicht.
Waar: NME-Centrum de Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a Wilnis
Wanneer: dinsdag 17, woensdag 18 en woensdag 25 oktober
Voor wie: kinderen van 6  jaar en ouder, (groot)ouders of begeleiders kunnen zich ook inschrijven en aan een eigen project werken.

Kosten: €7 per workshop per deelnemer

Geen opmerkingen: