zondag 28 juni 2015

Zomerworkshops Dorpsacademie Mus & Muzen

Altijd al buiten in de natuur willen schilderen? Deze zomer keert beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden terug op het oude nest, daar waar haar liefde voor het buiten kunstlessen geven geboren werd.
Zorgboerderij camping Amstelkade is het terrein waar de schilderworkshops gehouden worden. Amstelkade is een prachtige natuurcamping met kinderboerderij, vol schilderachtige plekken, met veel mogelijkheden voor kinderen om de natuur te ontdekken én lekker te kunnen spelen. Ook volwassenen zullen betoverd raken door deze lieflijke plek waar de inspiratie voor het opscheppen ligt. Mus & Muzen is ontroerd door de hartelijkheid waarmee Amstelkade de terugkomst van de zomerworkshops verwelkomt en heeft er buitengewoon veel zin in!

Kinderworkshops:
9.30- 14.00 uur. Vanaf zeven jaar.
Dieren tekenen, bloemen schilderen. Buiten spelen. Creatief bezig zijn in de vrije natuur.
Zonder mobiel, IPad, Ipod en verder alles met een scherm. (mocht een kind zoiets meenemen stop ik het voor de duur van de workshop in een kluisje)
Zelf brood meenemen.
Kosten, inclusief alle materialen: €25,-
De groepsgrootte zal zo’n acht kinderen zijn dus snel aanmelden! Vol= vol!
Data: 16 juli & 17 juli en 19 & 20 augustus

Volwassenen:
Of je nu beginner bent, of een verdienstelijk amateurschilder deze workshops bieden voor ieder wat wils. Prachtige vergezichten over de polder, dieren tekenen of een van de andere pittoreske plaatjes vangen die Amstelkade te over heeft. Inspiratie genoeg!
9.30- 15.00 uur
Zelf lunch meenemen of voor eigen kosten een van de heerlijkheden op het terras van Amstelkade nuttigen.
Kosten, inclusief alle materialen: €49,50
Data: 25 juli & 26 juli en 8 & 9 augustus

Mocht er behoefte bestaan een privé-workshop of voor een privé- groepsworkshop dat kan ook, er zijn diverse data beschikbaar.

Mail voor aanmelding en/of informatie: dorpsacademie@gmail.com

Algemene informatie over Zorgboerderij camping Amstelkade is te vinden op: www.amstelkade.nlGeen opmerkingen: