donderdag 6 juni 2013

KleurT'op, dag van het optimisme & het creatief geluk


Zaterdag 29 juni van 11.00 uur tot 17 uur houdt Dorpsacademie Mus & Muzen voor de vijfde maal haar KleurT'op, dag van het optimisme & creatief geluk.
Het lieve en intieme eendaagse festival op initiatief van beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden heeft ook dit jaar weer een programma om naar uit te kijken.
De dag zal gevuld worden met vele creatieve activiteiten, optredens en verrassende exposities.
Dorpsacademie Mus & Muzen laat op de KleurT'op met trots zien waar zij goed in is, namelijk het creƫeren van unieke creatieve activiteiten en verzamelen van bijzondere talenten.
Zo is er het Kinder Rijks Museum, een vintage modeshow, een knuffelbad, een graffiti-jam. Zangeres Adriana Kegley geeft een vrolijke muzikale workshop, singer-songwriter Sophie Jurrjens treedt op. Er is een breakdance workshop van Mathieu Herbet en natuurlijk treden de rappers Ekio & Yesper op om maar een greep uit het programma te doen. Ook exposeert Piotr de Haan van de Swarte Schuur zijn werk en zal Massagepraktijk Petra de Vries er weer bij zijn, evenals Zoete Suus met haar zalige zoete kunstwerkjes. Brenda van Dinther laat haar handwerkkunsten zien.
De KleurT'op is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden, maar daar er onder andere een fantastische veiling gehouden wordt is het wel raadzaam om de portemonnee mee te nemen, er zullen zich mooie buitenkansjes voordoen. De KleurT'op is bij uitstek geschikt voor de spelende mens en mocht je een muzikale of literaire bijdrage willen leveren vinden wij dat heel leuk, dat kan dan op ons open podium, onze zogenaamde zeepkist.
De KleurT'op wordt mede mogelijk gemaakt door het Rabo Dichtbijfonds, de KringKoop Mijdrecht, De Swarte Schuur, Schildersbedrijf van Harberden, Zoete Suus, Gerberakwekerij FA. S.C. Zwarts, ambachtsbakker de KruyfGeen opmerkingen: