woensdag 1 mei 2013

Het leukste lesblok van het jaar!

Allereerst wil ik echt even kwijt hoe verschrikkelijk trots ik ben op mijn Graffiti Kids. Zij hebben zo goed gewerkt de afgelopen weken, de skate- en speeltoestellen in het Speelwoud zijn bijvoorbeeld prachtig geworden!
Afgelopen weken maakten de leerlingen tevens werken over het koningshuis die op de Kroningsdag in de Dorpstraat in Wilnis in etalages geëxposeerd werden.
Het atelier gaat twee weken dicht in de Meivakantie, de eerste les van het laatste blok tot aan de Zomervakantie zal op dinsdag 14 mei zijn.
Dit blok bevat 7 lessen.
Serieuze Schilderles €98,-
Graffitiles: €112,-

De KleurT'op, dag van het Optimisme & het Creatief Geluk zal op zaterdag 29 juni gehouden worden. Houd die dag vrij! Wij werken de komende tijd met de kinderen echt toe naar die dag. Het is een minifestival vol kunst, optredens en ander bijzonders en een uitgebreid schrijven komt nog.
Er komt in ieder geval het KinderRijksMuseum, een graffiti-jam, muziekworkshops en een modeshow. Optredens van oa singer-songwriter Sophie Jurrjen,
Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom, onze plannen zijn te leuk om niet aan mee te willen doen!
In bijna alle lessen is nog plek.
Denk ook aan de pubers in de middelbare schoolleeftijd, De FPC op zaterdagmiddag kan ook wel weer nieuwe mensen gebruiken. (strippenkaart, 10 lessen €160,-)
Kinderen met autistische of welke andere afkortingen blijven natuurlijk ook altijd even welkom. Als het even kan is Dorpsacademie Mus & Muzen voor iedereen.
Ik heb helaas heel slechte ervaringen met gratis proeflessen.
Even kijken mag altijd maar een proefles is gewoon het bedrag van één les. (Schilder/knutsel €14,- & graffitiles €16,-)

Kijk vooral ook op www.facebook.com/Dorpsacademie voor nieuws en foto's (LIKE = leuk!)
Alle liefs en wij wensen ieder een prettige vakantie,
ook namens de stagiaires Paula en Enrico,

Jenneke van Wijngaarden
 

Geen opmerkingen: