woensdag 20 augustus 2008

Dag van het Veen

Zaterdag 23 augustus a.s wordt de Dag van het Veen gehouden op recreatieterrein Bosdijk te Nieuwer-Ter-Aa. (bij Breukelen) www.dagvanhetveen.nl
Dorpsacademie Mus & Muzen zal daar ook bij zijn.
We hebben een heel gezellige tent waarin je omringd door de prachtige schilderijen van de leerlingen van Jenneke van Wijngaarden aan een grote tekening op doek kunt werken.
Buiten de tent werken we aan een gezamelijk graffitikunstwerk waarin alle technieken aan bod komen zoals tekenen, schilderen, spuiten en stickeren.
Op de Dag van het Veen valt er veel te zien, proeven en te beleven.
Komt dat zien!
Van 10.00 uur 17.00 uur.
(stukje uit het persbericht)
De Dag van het Veen 2008 heeft heel veel deelnemers. Op Recreatieterrein Bosdijk, de centrale locatie, zijn leuke en interessante activiteiten. Bedrijven, verenigingen en organisaties presenteren zich in marktkramen en in tenten. Met eigen werk, streekproducten, informatie over de (geschiedenis van) de Venen. Om te bewonderen maar ook om te kopen.
Kunst speel ook dit jaar weer een belangrijke rol. Naast kunstenaars van 'Zangsporen' zijn er weer vele kunstenaars uit de Venen zelf: schilders, beeldhouwers, sieradenmakers. En natuurlijk zijn er theater en muziek, de hele dag door vele voorstellingen op het land en op het water. Van amateur-gezelschappen én professionals.
Bij verschillende bedrijven en kunstenaars wordt u 'thuis' gastvrij ontvangen en geïnformeerd.
Tot zaterdag!

Geen opmerkingen: